ATİK, Mehmet Aygün’ü Ağırladı

10.09.2021

Almanya’da Hasır Markası ile İstanbul, Antalya, Bodrum’da toplam 12 oteliyle hizmet veren Titanic Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün ve Atılımcı İş Adamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Online gerçekleşen toplantıda 2020-2021 döneminde turizm sektörü hakkında ve geleceğe dair yapılabilecek yatırımlar üzerine konuşuldu.

‘2022’ DEN UMUTLUYUZ’

İş İnsanı Mehmet Aygün iş ve bütçe için yapılan planların pandemi yokmuşçasına yapıldığını belirterek “Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya ve işletmelerimizle önemli bir istihdam yaratmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin daha da genişlemesi gerekiyor. Sadece yaz turizmi değil, kış turizminin, sağlık turizmi ve kültürel turizmin de önü çok açık. Ülkemiz yapılacak faaliyetlerle daha da iyi noktalara gelecektir. Gelecek yıl, 2021 ‘den daha iyi olacaktır. 2022’den umutluyuz” dedi. Geçmiş dönemlerde Kocaeli için birçok çalışma yapan Aygün gerçekleşen söyleşide Kocaeli’yi de övdü.

Haber Kaynak; https://www.cagdaskocaeli.com.tr/haber/7769761/atik-mehmet-aygunu-agirladi